Blogg

Artiklar & guider

Här samlar vi artiklar, nyheter och blogginlägg inom allt som handlar om content, sökmotoroptimering / SEO, digital marknadsföring och webbdesign

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Hjälpsamma och bra tips inom copywriting, SEO, content marketing, sociala medier och webbdesign!

Ny artikel

Senast inlägg

XML sitemap
SEO

XML sitemap: Vad är det?

XML sitemap, vad är det och hur skapas den? Läs mer om hur du skapar en XML sitemap och skickar in den till Google för indexering!

Google Analytics
Övrigt

Google Analytics: 10 saker du kan mäta

Google Analytics är ett fantastiskt verktyg där du kan mäta det mesta på din webbplats! Läs mer om 10 saker du kan mäta i Google Analytics!

Contextual marketing
Marknadsföring

Vad är contextual marketing?

Contextual marketing är kontextbaserad marknadsföring som kan vara effektiv, om den utförs på rätt sätt! Läs mer om contextual marketing här!

Kanoniska taggar
SEO

Kanoniska taggar: Så fungerar de

Det kan vara lätt att förstå syftet bakom kanoniska taggar, men hur implementeras de? Läs allt om kanoniska taggar här!

Skriva intressant text
Content writing

6 tips för att skriva intressant text

Att skriva intressant text kräver träning. Vi har samlat 6 tips på hur du kan förbättra sättet du skriver på och skriva mer intressant text!

Varför välja WordPress
Webbdesign

Varför välja WordPress?

Varför välja WordPress? Vi har listat våra största anledningar till att du borde välja WordPress för din nya webbplats! Läs mer!

Flest sökningar på Google 2020
Övrigt

Flest sökningar på Google 2020

Vad googlade vi på mest under 2020? Sökmotorn har tagit fram sin årliga rapport och vi sammanställer vad som fick flest sökningar på Google 2020!

Instagram hashtags
Sociala medier

Instagram hashtags: En liten guide

Instagram hashtags – det kan verkligen vara en djungel. I den här guiden kan du läsa allt om Instagram hashtags och hur du kan använda dem på bästa sätt!

LinkedIn för företag
Sociala medier

LinkedIn för företag: En nybörjarguide

LinkedIn för företag – varför är det viktigt? I den här nybörjarguiden går vi igenom allt för att komma igång med LinkedIn för företag!

Ordlistan

Ord och termer

Det kan finnas många krångliga ord och termer, inte minst på webben. Vi skapade en ordlista där du kan enklare förstå olika ord och termer inom SEO, webbdesign och marknadsföring.