fbpx

Webbdesign

Vi arbetar med webbdesign, vilket innebär att Norrlands Webbyrå bygger responsiva, mobilvänliga och snygga hemsidor i WordPress. Att ha en hemsida som företag idag är en grundpelare och den agerar också som ansiktet utåt för verksamheten. Dessutom är det fördelaktigt att arbeta med sökmotoroptimering för att den ska synas bättre i sökresultatet. Vi kan bygga en ny hemsida till ditt företag och även fixa det content som den behöver. För att marknadsföra den och din verksamhet kan vi arbeta fram en strategi tillsammans, som du kan använda för att lyckas med din marknadsföring! 

Webbdesign:
Vad innebär det?

Norrlands Webbyrå bygger vi nya hemsidor och arbetar med webbdesign i CMS-verktyget WordPress. Det är en av världens största plattformar för webbplatser och möjligheterna med det här verktyget är oändliga. 

Det viktigaste för oss som webbyrå är att du som kund är nöjd med din nya hemsida. Under arbetets gång kommer vi därför att ha kontinuerliga digitala avstämningar där du har möjlighet att lämna synpunkter eller önskemål.

webbdesign

Så jobbar vi med webbdesign

Steg 1

Uppstartsmöte

Vi börjar arbetet av webbdesign och din nya hemsida med ett uppstartsmöte. Här går vi igenom dina önskemål kring webbdesign. En analys av ditt varumärke och dina kunder kommer att utföras för att se vilken webbdesign som kan vara mest optimal för just dig och ditt företag. Vi skapar en plan för att du ska veta precis vad som kommer att hända med din nya webbdesign och vad tidsplanen blir.

Steg 2

Första designförslag

Efter att vi har samlat in material som bilder, texter, logotyper osv skapar vi ett webbdesignförslag i verktyget Figma. När du som kund känner dig helt nöjd med webbdesignen går vi vidare till nästa steg.

Steg 3

Bygger en ny hemsida

Processen att bygga din nya hemsida kommer att bestå av kontinuerliga avstämningar för att du ska känna dig delaktig i processen. Vi vill också ge dig möjligheten att lära dig vissa grunder för att kunna lägga till blogginlägg eller annan media som du vill uppdatera på hemsidan.

Steg 4

Leverans

Slutligen sker leveransen av din nya hemsida. Finns det något som du inte är nöjd med kommer vi givetvis att åtgärda detta. Vi kommer även att gå igenom enkla saker som du själv kommer kunna korrigera på webbplatsen framöver. 

Kontinuerliga digitala möten för avstämningar

Under arbetets gång kommer vi att ha digitala möten. Där visar vi processen med webbdesign och ställer frågor om exempelvis typsnitt, bilder, färger och andra saker. Detta gör vi eftersom det är viktigt att du som kund är nöjd med helheten av din nya hemsida. Vi vill också att du ska ha möjligheten att lära dig vissa grunder på din nya hemsida för att kunna lägga till media eller artiklar vid ett senare skede.

Teknologi och verktyg som vi använder till webbdesign

WordPress

Vi använder CMS-verktyget WordPress när vi bygger din nya hemsida.

ny hemsida

Elementor

Hemsidebyggaren använder vi för att enkelt kunna bygga hemsidan i WordPress, ibland också med Elementor PRO.

Figma

För att fixa en snygg, fräsch och varumärkesenlig webbdesign använder vi designverktyget Figma.

webbdesign

Webbdesign, content & sökmotoroptimering

Vi har flera lösningar som går hand i hand med din nya webbplats. Förutom att bygga din nya hemsida erbjuder vi också både content samt sökmotoroptimering av den nya webbdesignen. Vi vill att den ska vara så bra som möjligt för dig som kund och att besökare samt potentiella kunder ska hitta till den.

Fråga oss om en kostnadsfri offert på våra digitala tjänster!