TJÄNST

Content / Text

För att synas behöver man ha innehållsrikt och värdefullt content. Vi hjälper dig med textinnehåll på din webbplats eller andra kanaler. Samtlig text är sökmotoroptimerad för att besökare ska hitta till ditt innehåll också.

Content och text

Vad innebär content?

Content, det engelska ordet för innehåll, kan vara både text, bilder och videor. Det är endast fantasin som sätter gränser och det viktigaste är att det ger något värdefullt till läsaren. 

På Norrlands Webbyrå specialiserar vi oss på content-typen text. Vi brinner för att skriva text som ger något till läsaren. Det kan vara ett inlägg till din företagsblogg eller en artikel som du publicerar på ditt nyhetsrum eller som du sprider i sociala medier. Vi levererar den content som du vill ha för att öka synligheten både i sökresultatet på Google men också andra kanaler.

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med det content som vi levererar, därför kan du räkna med en personlig kontakt och ett högt kvalitativt arbete om du väljer oss när du behöver text.

Exempel på content

Text på landningssida

Vi skriver text till din webbplats eller andra landningssidor. Självklart sökmotoroptimerad.

Blogginlägg

Svårt att hinna med och uppdatera företagsbloggen? Vi hjälper dig med innehåll.

Pressrelease

Har du en nyhet som du vill sprida? Vi skriver proffsiga pressreleaser till ditt företag.

Guider

Enkla eller djupgående guider är värdefullt innehåll som vi kan leverera till dig. 

Redo att beställa content?

SEO-texter

Content som är sökmotoroptimerad

Att ha värdefullt content är jättebra men besökare ska ju också hitta till din webbplats. Därför arbetar Norrlands Webbyrå till stor del med sökmotoroptimerad text. Genom att sökmotoroptimera text förstår Google enklare vad din webbplats handlar om. 

En del i detta är att ha originell och unik content på din webbplats. Vi ser till att all text vi levererar är 100 % unik, även om vi omarbetar text som redan finns på din webbplats. Text ska alltid vara unik och originell för att sökmotorerna ska tycka om din hemsida.

För att producera sökmotoroptimerad content fokuserar vi mycket på sökord. Vad söker din målgrupp på? Dessutom ska sökorden användas på ett strategiskt sätt tillsammans med rubriker och underrubriker. 

Vi ser också till att din länkstruktur och dina ankartexter är optimala. Det finns mycket mer att tänka på för att skapa sökmotoroptimerad text men det här har vi på Norrlands Webbyrå koll på. Dessutom kan vi sökmotoroptimera text som du redan har på din webbplats, för att kunna synas bättre i sökresultaten.

Vad är copywriting?

Copywriting

Copywriting handlar om kunskapen att sälja en produkt eller tjänst genom ord. Det handlar också om att övertyga potentiella och nuvarande kunder att agera på antingen ett erbjudande eller en utmaning. Detta kan vara genom annonsering, blogginlägg, webbplatser eller e-postkampanjer.

En copywriter skriver helt enkelt texter som säljer.

Exempel på copywriting

Produkttexter

Driver du e-handel? Vi skriver kvalitativa produkttexter till din webbutik.

Kategoritexter

Kategoritexter är viktiga för att beskriva vad kategorin handlar om. 

Nyhetsbrev

Prenumeranter på nyhetsbrev är värdefullt, vi skapar engagerade nyhetsbrev.

Annonser

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads .. Vi kan skriva dina annonser!

Redo att beställa copy?

Frågor? Chatta med oss direkt!

Vill du veta mer om content?

Det stämmer att “content is king”. Med hjälp av innehåll kan du på olika vis engagera dina besökare, följare eller kunder. De kan ta del av den expertis eller kunskap som ditt företag besitter. Dessutom kan vi hjälpa till med webbdesign av din nya hemsida och samtidigt arbeta med sökmotoroptimering.

Tveka inte att fråga oss om du undrar vad vi kan hjälpa till med eller varför inte be om en kostnadsfri offert?

Content