fbpx

Content / Text

Vi älskar content!

För att synas på webben behöver du ha relevant och värdefullt content. Att skapa innehållsrikt content tar tid, och det är inte alltid som det finns engagemang att producera innehåll till olika kanaler. Vi hjälper dig med content och textinnehåll på din webbplats, din webbshop eller dina sociala kanaler! Dessutom arbetar vi mycket med sökmotoroptimerad text, detta för att dina potentiella kunder ska hitta till ditt värdefulla innehåll. Kontakta Norrlands Webbyrå, för att öka ditt företags synlighet på webben!

Content: Vad innebär det?

Content och text

Content, det engelska ordet för innehåll, kan vara både text, bilder och videor. Det är endast fantasin som sätter gränser och det viktigaste är att det ger något värdefullt till läsaren. 

Norrlands Webbyrå är vi skribent och specialiserar oss på content-typen text. Vi brinner för att skriva text som ger något till läsaren. Det kan vara ett inlägg till din företagsblogg eller en artikel som du publicerar på ditt nyhetsrum eller som du sprider i sociala medier. Vi levererar den content som du vill ha för att öka synligheten både i sökresultatet på Google men också andra kanaler.

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med det content som vi levererar, därför kan du räkna med en personlig kontakt och ett högt kvalitativt arbete om du väljer oss när du behöver text.

Vad säger våra kunder om oss?

Kundrecensioner

Danielle på Norrlands Webbyrå levererar SEO-texter i toppklass och vi är supernöjda med samarbetet!

Per Sundquist

Safekid

I små och större skrivuppdrag har både leverans och service varit outstanding! Lätt att kommunicera med, punktlig och stor förståelse för sitt område och vad man behöver. Rekommenderas varmt!

Emma Hultin Eriksson

No Mad Insight AB

Anlitar ofta Norrlands Webbyrå för texter/content och rekommenderar starkt Norrlands Webbyrå. Kvaliteten på copywriting är hög och priserna är bra!

Stefan Salomonsson

Itbyggare

Content exempel

Olika typer av content

Som contentbyrå levererar vi olika typer av content, både i textformat och bild. Nedan är bara några exempel på olika typer av innehåll som vi producerar, det som också gör oss unika är att vi kan sökmotoroptimering. Detta gör att vi arbetar mycket med sökmotoroptimerad text, eller SEO-texter. För oss är det viktigt att dina potentiella kunder ska hitta till din webbplats enklare, i det organiska sökresultatet.

Text på landningssida

Vi skriver text till din webbplats eller andra landningssidor. Självklart sökmotoroptimerad.

Blogginlägg

Svårt att hinna med och uppdatera företagsbloggen? Vi hjälper dig med innehåll.

Pressrelease

Har du en nyhet som du vill sprida? Vi skriver proffsiga pressreleaser till ditt företag.

Guider

Enkla eller djupgående guider är värdefullt innehåll som vi kan leverera till dig. 

Content som är sökmotoroptimerad

SEO-texter

Att ha värdefullt content är jättebra men besökare ska ju också hitta till din webbplats. Därför arbetar vår webbyrå till stor del med sökmotoroptimerad text. Genom att sökmotoroptimera text förstår Google enklare vad din webbplats handlar om. 

En del i detta är att ha originell och unik content på din webbplats. Vi ser till att all text vi levererar är 100 % unik, även om vi omarbetar text som redan finns på din webbplats. Text ska alltid vara unik och originell för att sökmotorerna ska tycka om din hemsida.

För att producera sökmotoroptimerad content fokuserar vi mycket på sökord. Vad söker din målgrupp på? Dessutom ska sökorden användas på ett strategiskt sätt tillsammans med rubriker och underrubriker. 

Vi ser också till att din länkstruktur och dina ankartexter är optimala. Det finns mycket mer att tänka på för att skapa sökmotoroptimerad text men det här har vi på Norrlands Webbyrå koll på. Dessutom kan vi sökmotoroptimera text som du redan har på din webbplats, för att kunna synas bättre i sökresultaten.

Copywriting: Vad är det?

Copywriting

Copywriting handlar om kunskapen att sälja en produkt eller tjänst genom ord. Det handlar också om att övertyga potentiella och nuvarande kunder att agera på antingen ett erbjudande eller en utmaning. Detta kan vara genom annonsering, blogginlägg, webbplatser eller e-postkampanjer.

En copywriter skriver helt enkelt texter som säljer.

Exempel på copywriting

Olika typer av copywriting

Norrlands Webbyrå är vi också copywriter, detta innebär att vi skriver texter som säljer! Copywriting finns i olika former, vi arbetar mycket inom e-handel vilket innebär att vi skriver många produkttexter och kategoritexter. När du arbetar med sökmotoroptimering är det viktigt att använda sökmotoroptimerade produkt- och kategoritexter. Kontakta Norrlands Webbyrå för att förbättra din webbshop och öka din försäljning!

Produkttexter

Driver du e-handel? Vi skriver kvalitativa och sökmotoroptimerade produkttexter till din webbutik.

Kategoritexter

Kategoritexter är viktiga för att beskriva vad kategorin handlar om. Vi hjälper dig att skriva sökmotoroptimerade kategoritexter!

Nyhetsbrev

E-postmarknadsföring är en värdefull marknadsföringsmetod. Vi kan skapa en contentplan och skapa engagerande nyhetsbrev till dina prenumeranter!

Annonser

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads .. Vi kan skriva dina annonser! Facebook och Instagram kan vi också hjälpa dig att skapa en kampanj som når nya kunder.

Content / text: Är du redo att beställa?

Kontakta oss

Det stämmer att “content is king“. Med hjälp av innehåll kan du på olika sätt engagera dina besökare, följare eller kunder. De kan ta del av den expertis eller kunskap som ditt företag besitter. Dessutom kan vi hjälpa till med webbdesign när du vill ha en ny hemsida och samtidigt arbeta med sökmotoroptimering.

Självklart börjar vi gärna samarbetet med några testtexter, på så vis kan vi vara säkra på att det blir ett bra samarbete!

Tveka inte att fråga oss om du undrar vad vi kan hjälpa till med,
eller varför inte be om en kostnadsfri offert?

Nybörjare på att blogga

Content artiklar i bloggen

Bloggen

I vår blogg har vi massor av artiklar inom content / text! Här hittar du guider och blogginlägg full av värdefulla och hjälpsamma tips inom content writing, digital marknadsföring, sökmotoroptimering och webbdesign!