fbpx

Skribent

Som skribent behöver du älska content, vilket vi på Norrlands Webbyrå gör! När du arbetar digitalt och på webben är det en hel del text som ska produceras, speciellt inom sökmotoroptimering. Låt Norrlands Webbyrå vara din skribent så kan du fokusera på det du tycker om! Vi arbetar också med sökmotoroptimering och därför kan du känna dig trygg i att de texter som vi producerar är sökmotoroptimerade. Du får en personlig skribent som skriver texter och content till ditt företag, enligt dina behov och önskemål.

Skribent: Vad gör en sådan?

En skribent skriver text, i vårt fall specifikt text på webben. Det kan vara text på din webbplats eller landningssidor, blogginlägg, pressreleaser, kategori- och produkttexter, andra artiklar och nyheter, och mycket mer! 

Vi är dessutom SEO-skribent, vilket innebär att vi skriver sökmotoroptimerad text till webben. Skillnaden mot en vanlig skribent är då att vi arbetar med sökord och länkar mycket. Ser till att de rätta sökorden finns med rätt antal gånger, med rätt densitet och på rätt plats. Länkstruktur är också viktigt i SEO-texter, både interna och externa länkar. 

Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med det vi levererar. Därför erbjuder vi alltid eventuella revideringar för att slutprodukten ska bli optimal. Dessutom kan du alltid räkna med att få en personlig kontakt med vår lilla webbyrå.

Skribent: Olika typer av texter

Vi kan leverera allt ditt textinnehåll på webben. Skribent med expertis och kunskap inom flera områden, vilket gör att vi kan vara din helhetsleverantör när det kommer till text och copy! Behöver du mer text på din webbplats? Hjälp att uppdatera företagsbloggen? Vill du dela med dig av djupgående guider till din målgrupp? Vi hjälper dig med textinnehåll inom flera olika områden, dessutom har vi erfarenhet från flera branscher som exempelvis ekonomi, metallindustrin, e-handel och många fler.

 • Text till landningssidor
 • Blogginlägg
 • Produkttexter
 • Kategoritexter
 • Pressrelease/pressmeddelanden
 • Sociala medier innehåll
 • Nyhetsbrev och e-postmarknadsföring

Skribent som skriver SEO-texter

Vi är en webbyrå och skribent som skriver SEO-texter. Vad innebär då det? Vi kan skapa sökmotoroptimerad text till dig för att besökare enklare ska hitta till ditt innehåll. Ibland kan det vara så att någon skriver content medans någon annan sökmotoroptimerar, vi vill gärna vara din helhetsleverantör när det kommer till sökmotoroptimerad text på webben. 

När vi arbetar med SEO-texter, arbetar vi utifrån flera faktorer. Sökord, rubriker och länkstruktur är några av dessa. Samtlig text som vi levererar är lättläslig och relevant för din målgrupp.

All text bör vara 100 % unik, inte minst när du arbetar med sökmotoroptimering. Med oss som din skribent kan du känna dig trygg med att all text som vi levererar är 100 % unik. För att kunna garantera detta använder vi ett verktyg som heter Copyscape, verktyget skannar hela webben för att se att texten är helt unik. 

Vi är stolta över att vara skribent som kan SEO-texter. Att skapa sökmotoroptimerad text är en del av vårt dagliga arbete och vi skriver gärna en test-text åt ditt företag för att du ytterligare ska känna dig trygg i att anlita oss som din skribent.

Skribent och copywriter:
Vad är skillnaden?

Vad är då skillnaden mellan en skribent och en copywriter? En skribent kan också vara en copywriter, speciellt idag. Tidigare definierades en skribent som någon som skriver text, till exempel artiklar, blogginlägg eller nyheter. En copywriter skriver istället text som säljer, till exempel i form av annonser, text på landningssidor eller liknande. På Norrlands Webbyrå är vi både skribent och copywriter, vi vill vara din helhetsleverantör när det kommer till textinnehåll.

Vad säger våra kunder om oss?

Varför välja oss som din skribent?

Vilka är fördelarna med att välja oss som din skribent och contentbyrå? Vi har flera expertiser och kunskaper om det digitala. Till exempel kan vi WordPress, vilket gör att du kan beställa text från oss till din företagsblogg eller till en landningssida, vi sökmotoroptimerar och lägger in texten direkt i din WordPress hemsida. På så vis sparar du ännu mer tid och kan fokusera på kärnverksamheten istället!

 • Hög kvalitet är en av de viktigaste faktorerna för oss, allt textinnehåll vi levererar har därför högsta kvalitet.
 • Vi kan WordPress! Vi kan lägga in textinnehåll direkt på din webbplats eller blogg! På så vis kan du spara tid.
 • Vi håller vad vi lovar, håller självklart alltid deadlines och du får en personlig kontakt med din skribent.
 • Med oss får du en personlig kontakt och är med under hela projektet.
 • Har du en beställning som du behöver snart? Vi gör vårt bästa för att du ska få din leverans snabbt.
 • Vi vill att alla ska ha råd med bra content. Om du gör större beställningar kan vi därför erbjuda ett fast pris.

Skribent som kan börja skapa ditt textinnehåll nu!

Är du redo för att beställa text? Varför vänta? Vi erbjuder alltid att skriva en test-text till att börja med för att du som potentiell kund ska känna dig trygg med oss som din skribent. Beställ din test-text direkt på knappen nedan eller boka in ett digitalt möte för att lära känna oss lite bättre!

Skribent: Blogginlägg inom content

Som skribent älskar vi att skriva om olika ämnen! Våra favoritområden är content, copywriting, content marketing, webbdesign, olika typer av marknadsföring och sökmotoroptimering! Läs gärna vår blogg och skriv upp dig på nyhetsbrevet eller följ oss på sociala medier. På så vis får du snabbt reda på när det kommer ut nya artiklar!