fbpx

Kundcase

Vi kan prata hur mycket som helst om hur duktig vi är, men vad tycker våra kunder? Här presenterar vi ett urval av kundcaser och recensioner som Norrlands Webbyrå har fått från våra underbara kunder och samarbetspartners. 

Några kundcase

Utförda projekt

Som webbredaktör på Starstableentertainment.com arbetar jag med att uppdatera webbplatsen med content. Star Stable Entertainment är ett stort företag som har flera produkter – datorspel, musik, böcker och animering. Arbetet består av att planera content, samarbeta med olika team, projektleda, publicera innehållet samt anpassa innehållet för marknadsföring i sociala medier. I arbetet ingår också sökmotoroptimering, grafisk design, webbutveckling och copywriting.

Webbredaktör
/ Web content manager

Danielle är både kreativ, pålitlig, otroligt självgående och med en attityd att ingen utmaning är omöjlig. Alla hos oss som haft Danielle i projekt har kommenterat samma sak – vilken klippa! SEO, bildredigering, projektledning, researcha och skriva, publicera webbinnehåll och anpassa webcontent till sociala medier. Allt detta, och dessutom delaktig i utvecklingsprojekt! Även: en otroligt fin och trevlig person.

Juliana Alonso

Star Stable Entertainment AB

E-handeln Safekid.se erbjuder mobilklockor för barn och vuxna i alla åldrar. Vi har ett väldigt bra samarbete med Safekid och hjälper dem med SEO-texter, alltså sökmotoroptimerad text. Per, som driver Safekid har flera företag där vi också hjälper till med SEO-texter och copywriting till olika landningssidor.

SEO-texter & copywriting

Danielle på Norrlands Webbyrå levererar SEO-texter i toppklass och vi är supernöjda med samarbetet!

Per Sundquist

Safekid

Ett urval av levererade webbplatser

Vad säger våra kunder?

Kundrecensioner
Danielle är fantastisk att arbeta med. Hennes resultat är av högsta kvalitet och mycket prisvärda. Hon har en rak och tydlig kommunikation samt är extremt kunnig inom sitt område. Danielle är också lätt att kommunicera med och har hög tillgänglighet.
Linn Johansson
TCC Konsult
Danielle Öberg är en fantastisk konsult inom web- och SEO-området! Hon är mycket kompetent men också väldigt trevlig, vänlig och kundorienterad. Dessutom bjuder hon generöst på sin kunskap och tips och hon engagerar sig verkligen i att förstå kundens behov och önskemål. Om du anlitar Danielle på Norrlands Webbyrå kommer du garanterat inte att ångra dig!
Pia Juhlin Åstrand
Korta jobb
I små och större skrivuppdrag har både leverans och service varit outstanding! Lätt att kommunicera med, punktlig och stor förståelse för sitt område och vad man behöver. Rekommenderas varmt!
Emma Hultin Eriksson
No Mad Insight AB
Danielle på Norrlands Webbyrå levererar SEO-texter i toppklass och vi är supernöjda med samarbetet!
Per Sundquist
Safekid
Vi har anlitat Norrlands webbyrå vid flera tillfällen. Proffersionellt, noggrant och med mycket bra resultat! Rekommenderas varmt.
Anki Billberg
Molnet Personlig Assistans AB
It has been very smooth and easy to work with Norrlands webbyrå. Danielle has an angels patience and she works hard. She replies within minutes to emails and she is always very professional, flexible, friendly and positive.
Johanna Samrud
Johanna Karolina
Danielle var supereffektiv! Rekommenderas verkligen.
Johan Lindberg
Innecta AB
Anlitar ofta Norrlands Webbyrå för texter/content och rekommenderar starkt Norrlands Webbyrå. Kvaliteten på copywriting är hög och priserna är bra!
Stefan Salomonsson
Itbyggare

Några av våra kunder & samarbetspartners

Tillsammans är vi starkare