fbpx

Kundcase

Vi kan prata hur mycket som helst om hur duktig vi är, men vad tycker våra kunder? Här presenterar vi ett urval av kundcaser och recensioner som Norrlands Webbyrå har fått från våra underbara kunder och samarbetspartners. 

Ett urval av våra kundcase

Till Mannaminne skapade vi en helt ny webbdesign i WordPress, en enkel grafisk profil och hjälp till med annonsering och annan digital marknadsföring.

“Vi har jobbat med Norrlands Webbyrå i några år nu och är alltid nöjda med det arbete de utför åt oss. De har både djup och bred kunskap inom web och digital marknadsföring och är dessutom väldigt snabba och beredvilliga att hjälpa till med kort varsel vilket ger en ovärdelig trygghet för oss. De erbjuder dessutom tjänster till riktigt bra priser. Kan varmt rekommendera Norrlands Webbyrå!”

Elin Holmberg, Mannaminne

Kundcase Mannaminne

DR Redovisning hjälpte vi genom att ta fram en ny, fräsch webbdesign och byggde den i WordPress.

Professionell, snabb återkoppling och mycket bra resultat! Rekommenderas varmt.

Desirée Rydell, DR Redovisning

Fler hemsidor vi har levererat

Grafisk profil & material

Vi hjälpte EasyID att ta fram en omfattande grafisk profil som bland annat innehöll:

  • En brand book
  • Grafiska element och ikoner
  • Produktblad
  • PP-Presentation
  • Sociala medier mallar

EasyID Sverige AB tog in Norrlands Webbyrå då vi behövde hjälp med att uppdatera vår grafiska profil. Att arbeta med Danielle har verkligen var smidigt och enkelt. Hon har lyssnat på våra behov och önskemål och vi är fantastiskt nöjda med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Norrlands Webbyrå!

Emmi Wirgin, Easy ID

Kundcase-EasyID

SEO-texter

Vi har levererat många sökmotoroptimerade texter genom åren, här nedan är ett urval och några kundomdömen.

Kundcase-SEO-texter

“Danielle på Norrlands Webbyrå levererar SEO-texter i toppklass och vi är supernöjda med samarbetet!”

“Anlitar ofta Norrlands Webbyrå för texter/content och rekommenderar starkt Norrlands Webbyrå. Kvaliteten på copywriting är hög och priserna är bra!”

“Helt underbar företag att arbeta med, vi får kvalitetsarbete och respons är alltid snabb och positiv.”

“Tacksam för den professionella bemötandet samt snabb återkoppling. Rekommenderar starkt vidare för en genomarbetat text. Dessutom prisvärt skribent.”

Ett urval av konsultuppdrag

Under konsultuppdraget på Move Management arbetade jag främst med att skapa automatiskta processer för leadshantering, nyhetsbrev och webinarier. Uppdraget omfattade också planering, content creation och administration av Moves sociala medier. Jag hjälpte också till med att hålla webben uppdaterad med innehåll, skapa grafiskt material och skriva, skicka och följa upp nyhetsbrev.

“Danielle är en klippa att jobba med. Hon är lätt att kommunicera och samarbeta med och har en bred kompetens inom många relevanta områden kopplat till marknadsföring, framför allt digitalt. Danielle är självgående, levererar hög kvalitet, är effektiv och kommer gärna med egna initiativ för att förbättra och förenkla projekt.

Rekommenderar varmt Danielle som konsult inom digital marknadsföring.”

Lisa Forsman Kolmevik, Move Management

Under min tid som konsult på Star Stable Entertainment var jag Web Content Manager över deras företagswebb. Det omfattade främst SEO, men också att producera innehåll och anpassa innehållet för publicering på sociala medier. Jag hjälpte också till med grafiskt material till de sociala kanalerna, bildredigering samt projektledning i olika utvecklingsprojekt.

“Danielle är både kreativ, pålitlig, otroligt självgående och med en attityd att ingen utmaning är omöjlig. Alla hos oss som haft Danielle i projekt har kommenterat samma sak – vilken klippa! SEO, bildredigering, projektledning, researcha och skriva, publicera webbinnehåll och anpassa webcontent till sociala medier. Allt detta, och dessutom delaktig i utvecklingsprojekt! Även: en otroligt fin och trevlig person.”

Juliana Alonso, Star Stable Entertainment