fbpx

Ny hemsida.

Norrlands Webbyrå bygger responsiva, mobilvänliga och snygga hemsidor i WordPress. Att ha en hemsida som företag idag är en grundpelare och den agerar också som ansiktet utåt för verksamheten. Dessutom är det fördelaktigt att arbeta med sökmotoroptimering för att den ska synas bättre i sökresultatet. Du är med oss hela vägen till en ny hemsida och när den lanseras lär vi dig hur du kan uppdatera med text och bilder själv, om du vill förstås!

ny hemsida

Ny hemsida? Vi hjälper dig!

Har du tankar på en ny hemsida? En hemsida är företagets ansikte utåt och att ha en hemsida kan vara avgörande för om potentiella kunder hittar till dig eller inte. Genom att också äga en snygg och responsiv hemsida skapar ett professionellt uttryck för din verksamhet. 

För oss är det viktigast att du som kund blir nöjd med slutprodukten. Därför kommer vi ha kontinuerliga digitala avstämningar under arbetets gång för att säkerställa att din nya hemsida uppnår dina önskemål. 

Ny hemsida: Så går det till

Steg 1

Uppstartsmöte

Vi börjar alltid arbetet med en ny hemsida med ett uppstartsmöte. Då går vi igenom ditt företag, ditt varumärke och ditt mål med webbplatsen. Sedan går vi igenom dina eventuella önskemål om hemsidan, t ex vilken känsla du vill förmedla med webbplatsen, färger, typsnitt och tema. Vi kommer också gå igenom lite av det tekniska som domännamn, hosting, SSL-certifikat bland annat. Dessutom fastställer vi en tidsplan på arbetet.

Steg 2

Första designförslag

Innan vi börjar bygga din nya hemsida lämnar vi flera förslag på färger, typsnitt och en design av din webbplats. Här finns flera möjligheter för synpunkter och önskemål. Vi samlar in innehåll som kommer att finnas på din nya hemsida, exempelvis bilder, texter och annat content. Om allting känns bra fortsätter vi med det tekniska samt börjar bygga din nya webbplats. 

Steg 3

Bygger en ny hemsida

Under arbetets gång kommer vi att ha kontinuerliga digitala avstämningar för att säkerställa att du som kund är nöjd med dina val av färger, typsnitt och design. Vi erbjuder dig också möjlighet att lära dig vissa grunder för att kunna publicera blogginlägg eller uppdatera med annan multimedia vid ett senare skede.

Steg 4

Leverans

Dags för leverans! Självklart finns det fortfarande möjlighet att korrigera eller redigera delar av webbplatsen om inte allt känns bra för dig som kund. Vi åtgärdar detta och lanserar hemsidan. Om önskemål finns, kan vi också prata om möjligheter för marknadsföring av din nya webbplats!

Kontinuerliga digitala möten för avstämningar

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med oss som leverantör och för att du ska känna dig delaktig samt redigera delar som inte känns rätt, kommer vi ha kontinuerliga digitala avstämningar. Det här är en viktig del för oss, att kommunikationen fungerar är viktigt för att slutprodukten ska bli så optimal som möjligt! Slutligen har vi en större genomgång med dig för att du ska kunna uppdatera med innehåll, om du vill! Annars sköter vi gärna det åt dig!

Teknologi och verktyg som vi använder till nya hemsidor

WordPress

Vi använder CMS-verktyget WordPress när vi bygger din nya hemsida.

ny hemsida

Elementor

Hemsidebyggaren använder vi för att enkelt kunna bygga hemsidan i WordPress, ibland också med Elementor PRO.

Figma

För att fixa en snygg, fräsch och varumärkesenlig webbdesign använder vi designverktyget Figma.

Ny hemsida med WordPress

Norrlands Webbyrå vill erbjuda dig som kund flera lösningar på din digitala närvaro. I samband med en ny hemsida rekommenderar vi också sökmotoroptimering, detta för att besökare ska hitta enklare till din nya webbplats! 

Vid processen med att bygga en ny hemsida kan det vara mycket innehåll som behöver skapas. Därför vill vi också kunna erbjuda dig att producera textinnehåll och bilder till din nya webbplats! På så vis tar vi inte upp din tid speciellt mycket och du kan fortsätta arbeta som vanligt! 

Fråga oss gärna om en kostnadsfri offert på alla våra digitala tjänster!

Ny hemsida med oss: Varför?

Varför ska du välja oss som leverantör för webbdesign och din nya hemsida? Vi är en liten webbyrå som vill erbjuda våra kunder en personlig kontakt och möjligheten att vara delaktig under hela arbetsprocessen. Om du vill, lär vi dig gärna hur du kan uppdatera med bilder och texter på din nya hemsida! Detta gör vi genom ett möte med genomgång, videor och guider för att du ska kunna uppdatera webbplatsen själv och inte behöva kontakta oss för att lägga till content. Självklart gör vi också gärna det, om du vill!

  • Din nya hemsida levereras redo och lanserad, eller redo för lansering.
  • Du äger hemsidan och allt vi skapar åt dig. Med oss behöver du inte känna dig upplåst alls.
  • Domän, hosting, SSL-certifikat och mycket mer - vi löser allt det tekniska åt dig!
  • Med oss får du en personlig kontakt och är med under hela projektet.
  • Vi lär dig hur du kan uppdatera med bilder och text efter att vi har levererat hemsidan.

Vad säger våra kunder om oss?

Ny hemsida idag!

Är du redo för din nya hemsida? Ta gärna kontakt med oss för att boka in ett digitalt möte, där kan vi gå igenom dina behov och önskemål för att se om vi är en bra matchning! Självklart är mötet helt kostnadsfritt och bindningsfritt. Önskar du också att sökmotoroptimera din webbplats för att synas högre i det organiska sökresultatet, hjälper vi gärna till med det också!

Har du redan en hemsida och vill ha hjälp med att bolla idéer om hur du kan förbättra den? Vi kan WordPress och kan vara ditt bollplank! Vissa delar med verktyget kan vara knepigt att få till på sin webbplats och därför är vi gärna din WordPress konsult när du vill ha hjälp med mindre delar eller behöver någon att fråga!

ny hemsida

Artiklar om ny hemsida och webbdesign

I vår blogg hittar du massor av inspiration och artiklar om ny hemsida och webbdesign! Läs hjälpsamma guider och blogginlägg om webbplatser, WordPress, sökmotoroptimering och content, bland annat!